HTML

Biketech homokozó

Sandbox-szá avanzsálódott próbaoldal, sablonjaim és cikkeim kipróbálására/elrontására. A publikusság csak praktikum, hogy akármilyen felületen lássam bejelentkezés nélkül.

Friss topikok

  • Cirmi&Malac: Így megy? (2010.11.08. 01:44) Probavacak
  • A_G_A: bammeg kicsúszik.. Css-t kell berhelnem. De akkor lehet, hogy szélesebbre szabom. Dilemma. (2010.09.06. 16:45) Második proba

Linkblog

Probavacak

A_G_A 2010.09.06. 17:18

Akármi:

A Cyberdyne System 1xxx Terminátor-szériáját – vagy röviden T-1000-t – először a Skynet gyártotta, 2029-ben. Eltérően a korábbi „beszivárgó” (Infiltration) modellektől, amelyek gumiból vagy élő szövetből készült borítással rendelkeztek a belső váz (endoskeleton) felett, a T-1000 egy mimetikus (utánzó) hiperötvözetből (mimetic hiperalloy) készült – mely „folyékony fém”-ként értelmezhető –, így bármilyen alakot képes felvenni, amihez csak hozzáér.
Gyártása


A szériát a Skynet belső részén állították elő. Egy hatalmas, jól őrzött szobában a mimetikus hiperötvözetet egy, a plafonig érő gép sajtolta össze. A falakon csövek futottak végig, ezeken keresztül az ötvözet a szoba közepén elhelyezkedő két, egyenként 20 tonnás tányér közé került. A lemezeket hidraulika segítségével nyomták össze, így nyerte el végleges formáját. Az ötvözet megszilárdult és felvette a normális, molekuláris struktúráját.

Eredetileg, az elméletek szerint, a T-1000 gyártásánál nanotechnológiát is felhasználtak, ez teszi lehetővé a fizikai megjelenés változtathatóságát. Ez azt is jelenti, hogy a T-1000 nem csupán egy gép, hanem több millió mikroszkopikus gép összekapcsolódása egy alprogrammá.

Az Ellenállás azonban másképp vélekedett. Kiderült, hogy a T-1000 gyártásánál a Skynet egy teljesen új technológiát alkalmazott. A T-1000 minden egyes molekulája egy primitív, kicsinyített változata egy normál gépnek, s mindegyük úgy van programozva, hogy összességében legyenek a T-1000 részei, mindegyikük szükséges a teljes T-1000-hez (vagyis mindegyik molekula képes ellátni minden feladatot!).

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekpartech.blog.hu/api/trackback/id/tr322275394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása